Обшуки у квартирі Мухарського: у поліції дали неочікуване пояснення

Обшуки у квартирі Мухарського: у поліції дали неочікуване пояснення

Обшуки у квартирі телеведучого, актора та письменника Антіна Мухарського (Ореста Лютого), яку він здавав в оренду, не були пов’язані з розслідуванням у справі щодо вбивства журналіста справі Шеремета.




Натомість слідчі дії відбувалися у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Про це повідомили в Управління комунікації Національної поліції України.


«Слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Встановлено, що група осіб організувала інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала збут зазначених речовин шляхом «закладок», – йдеться у повідомленні.

У поліції пояснили обшуки в квартирі Мухарського



За даними поліції, до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві. І йдеться саме про квартиру на столичному Подолі, власником якої є шоумен Антін Мухарський.

Під час обшуків у помешканні, яке винаймали фігуранти зазначеного провадження, було вилучено комп’ютерну техніку, сімкартки, банківські картки й телефони, які могли використовуватися у злочинній діяльності.

Нині слідчі призначили відповідні експертизи, у справі триває розслідування.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий