Парасюк зізнався, що розстрілював правоохоронців на Майдані (відео)

Парасюк зізнався, що розстрілював правоохоронців на Майдані (відео)

Володимир Парасюк — активіст Євромайдану, учасник російсько-української війни, народний депутат України 8-го скликання стверджує, що розстріли почались вже після його попередження про штурм зі зброєю, яке прозвучало зі сцени 21-го лютого. Про це сказав Парасюк в інтерв’ю Дмитру Гордону.




«Ми стоїмо, а по нас стріляють. 18-го лютого 23 людини загинуло, 8 осіб загинуло 19-го лютого, наймасштабніші події відбулися 20-го. Всі жертви до цього що — просто так?», — сказав Парасюк.


Парасюк не заперечує, що стріляли і активісти. Батько, чийого сина вбили, прийшов з мисливською рушницею мститись за сина.

«Дай я встрелю, щоб нас були сотні», — каже Парасюк, що чув це і бачив на власні очі.



За його версією, майданівці, що входять в «групу Парасюка», для захисту від правоохоронців використовували одну рушниця, яку передавали один одному і стріляли по черзі. Таким чином активісти забезпечили розосередження відповідальності у випадку, якщо б така настала.

Парасюк, фото: youtube

Парасюк, фото: youtube

Перша смерть майданівця Сергія Нигояна, якого, згідно експертизи, вбили з близької відстані пострілом з мисливської рушниці, настала ще 22-го січня. Але Парасюк впевнений, що смерть активіста настала саме внаслідок вогню з боку правоохоронців.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий