СБУ просять бути пильною через вбивство «Мотороли»

СБУ просять бути пильною через вбивство «Мотороли»

Лідер фракції Народний фронт Максим Бурбак вважає, що вбивство бойовика «Мотороли» може бути використане бойовиками як привід для здійснення терактів в Україні.




Про це він сказав під час погоджувальної ради в парламенті.


«Вчора було оприлюднено інформацію, що було вбито ката і покидька, проросійського бойовика «Моторолу». Це заслужений фінал кримінального вбивці і моральної потвори, яка хизувалася тим, що вбила наших 15 бійців», — заявив Бурбак.

Він переконаний, що це вбивство скоїло ФСБ з метою зачистки бойовиків і взяття під контроль окупованих територій професійними російськими військовими. «Вбивство «Мотороли» може бути використано як привід для проведення терактів як в Києві, так і на іншій території України», — сказав Бурбак.



Він від імені фракції закликав Службу безпеки України посилити антитерористичні заходи.

«Фракція Народного фронту звертається до СБУ із закликом посилити антитерористичні заходи», — заявив Бурбак.

Він також закликав Раду запровадити візовий режим із Росією.

Як відомо, ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за замахом на «Моторолу» (Арсена Павлова) стоїть Порошенко і звинуватив Київ порушенні перемир’я.

«Не лише тут, а й у Житомирі, Харкові, Дніпрі, Києві… Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої милості до вас не буде. … Ця смерть для нас — не просто виклик, а виклик усій «республіці». Ходіть тепер і бійтеся», — заявив ватажок бойовиків.

Українська правда

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий