Шуфутинський анонсував концерт у Києві: розгорається грандіозний скандал

Шуфутинський анонсував концерт у Києві: розгорається грандіозний скандал

У Києві анонсували концерт Михайла Шуфутинського. Російський музикант внесений в базу «Миротворця» за відвідування окупованого Криму. Анонс концерту викликав обурення українців у соціальних мережах.




Анонс концерту розмістили на сторінці в Facebook оператора Concert.ua.


Концерт російського шансоньє Михайла Шуфутинського запланований на 8 березня 2022 року. Він пройде в Палаці спорту в Києві.

Ціни на квитки стартують від 590 гривень, але таких квитків у продажу майже не залишилося. Середня ціна квитка від 1490 гривень до 5990 гривень.



Анонс концерту викликав обурення в соціальних мережах, оскільки Шуфутинський ще у 2017 році був занесений в базу сайту «Миротворець» за неодноразове відвідування окупованого Криму. Відомо, що там він давав свої сольні концерти.

Шуфутинський анонсував концерт у Києві: розгорається грандіозний скандал

Скріншот

Онлайн-сервіс з продажу квитків засипали гнівними коментарями. Це призвело до того, що в соціальних мережах обмежили можливість писати коментарі під постом про концерт.

Але українці почали писати коментарі й під іншими публікаціями на сторінці.

«Сам факт того, що ви обмежили можливість залишати коментарі під постом про «майбутні» концерти Шуфутинського в Києві, свідчить про те, що ви розумієте цинічність своїх дій на запрошення російського співака, який незаконно гастролював в окупованому Криму», — написав Рефат Чубаров.

Шуфутинський анонсував концерт у Києві: розгорається грандіозний скандалШуфутинський анонсував концерт у Києві: розгорається грандіозний скандал

Скріншоти

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий