Собаки загризли 7-річну дочку зрадника України: Забужко розповіла історію льотчика з Криму, який бомбив дітей у Сирії

Собаки загризли 7-річну дочку зрадника України: Забужко розповіла історію льотчика з Криму, який бомбив дітей у Сирії

Українська письменниця Оксана Забужко розповіла про трагедію, яка сталася в родині льотчика з Криму, котрий зрадив Україну. Він бомбив дітей у Сирії, а за місяць до повномасштабного вторгнення РФ в Україну його єдина дитина загинула страшною смертю.




Доньку зрадника загризли собаки на Забайкаллі, де дислокується авіаполк, в якому служив кримський зрадник. Страшну історію Забужко розповіла у своєму Facebook.


«Розкажу вам, панство, одну Дуже Страшну Історію, яка в січні, за місяць перед повномасштабним вторгненням, обійшла була всю світову пресу, а потім, зрозуміло, забулася, бо фабрику страшних історій для світової преси Росія відкрила у нас. Але та історія все одно в певному сенсі лишається ексклюзивом, — і тепер, побачивши фото тої бригади чекістанських льотчиків, що розбомбила ТРЦ в Кременчуці, я вирішила, що пора її розказати», — зазначила Забужко.

Вона нагадала моторошну історію, що відбулася на початку року на Забайкаллі, в одному з населених пунктів під Читою. Там зграя безпритульних собак серед білого дня загризла на вулиці 7-річну дівчинку. Вона поверталася додому з уроку музики — і опинилася у пастці у вузькому провулку, де її й заскочили агресивні пси.



7-річну Маргариту Канорську у Забайкальському краї РФ до смерті загризли безпритульні пси

«Звісно, те, що в Росії вулицями нас. пунктів бігають зграї голодних псів, які можуть загризти насмерть самотнього перехожого, — це само по собі мальовничо й багато додає до портрету країни, яка прийшла нас «визволяти». Але найцікавіші тут не собаки, і не дівчинка — а її тато, майор Антон Канорський, про якого ЗМІ розкопали, що 6 років тому він одержав з рук Путіна орден за Алеппо», — написала Забужко.

Канорський за те, що бомбив сирійських дітей, свого часу отримав нагороду з рук самого Володимира Путіна. Російський військовий злочинець навіть прибув для цього у Кремль.

«Був у Кремлі, вдостоївся поруч із Самим особистого фото, на якому, за неписаним статутом російської армії, має «вид лихой и придурковатьій». Зрештою, який іще вид може мати льотчик, який «отработал по Сирии» і якому взагалі краще б вмерти, а ще краще було б — не народжуватися на світ?» — риторично поцікавилася письменниця.

Канорський отримав нагороду за бомбардування у Сирії з рук Путіна

Вона нагадала страшні подробиці загибелі доньки Красовського, які опублікували чи не всі світові видання: те, що на місці трагедії так і не вдалося знайти відгризену собаками ногу дівчинки, те, що її личко було настільки погризене, що ховали дитину у закритій труні, те, що її мама, дізнавшись про те, що сталося, потрапила до лікарні.

«І тільки в кримських пабліках промайнула новина, од якої мені справді пішов мороз поза шкірою: виявляється, 2014 рік Антон Канорський ще зустрів українцем — у складі військової частини, розташованої в Криму, в Феодосії, коли не помиляюсь», — зазначила Забужко.

«Була колись така страшна українська лайка — «а щоб тебе собаки з’їли!» Виявилося, може бути ще страшніше – зраджуєш Україну, стаєш росіянином, і зразу ж, одним пакетом — убивцею сирійських дітей, після чого собаки з’їдають уже не тебе, а твою дитину… Ось така кар’єра майора Канорського. Прекрасна, як на мене, — хоч під скло став», — додала українська письменниця.

Місце загибелі 7-річної доньки зрадника України

Вона додала, що не прагне бачити російських воєнних злочинців та українських зрадників у Гаазі — людське правосуддя здатне зробити для нелюдів навіть перебування за гратами відносно комфортним.

«Я бажаю їм не нашої людської справделивости, кривої й кострубатої, — а Божої. Такої, як отримав Антон Канорський. І я знаю, що так воно й буде», — зазначила Забужко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий