«Треба лише GPS за доларів 10»: Царьов заявив, що Росія може сама виготовляти HIMARS. Відео

«Треба лише GPS за доларів 10»: Царьов заявив, що Росія може сама виготовляти HIMARS. Відео

Колишній народний депутат, який зрадив Україну та перейшов на бік окупантів задовго до початку повномасштабної війни, Олег Царьов видав, що Росія нібито легко сама може виробляти HIMARS. За його словами, вартість головної деталі не перевищує 10 доларів.




Відео з маренням Царьова з’явилося в мережі. Він розповів, як уявляє роботу HIMARS (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).


«У нас у кожному телефоні стоїть. Хто їздить на машині – там система GPS. Забив туди адресу, координати. Ось приблизно та ж система стоїть у ракеті. І коштує вона, якщо їх масово виробляти, зовсім не дорого. Доларів 10», – озвучив він.

«А далі просто привід на кермі ракети, який спрацьовує і веде чітко за GPS-координатами. Тобто, якщо це масово поставити на потік, ми можемо ці HIMARS робити зовсім легко. Не кажучи вже про те, що й системи ракет, які працюють за таким самим принципом, як HIMARS, ми теж створили «, – розмріявся Царев.



У коментарях його назвали «клінічним ідіотом».

Зазначимо, що американські реактивні системи залпового вогню HIMARS, які ЗСУ отримали на озброєння від США, можуть нести шість реактивних снарядів РСЗВ або одну оперативно-тактичну балістичну ракету. Вартість екземпляра становить майже 3,5 млн доларів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий