Вакарчук запропонував альтернативу «чорним спискам» артистів

Вакарчук запропонував альтернативу «чорним спискам» артистів

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не вважає, що в Україні є розкол інтелігенції, а замість «чорних списків» співак запропонував альтернативний варіант.




Про це Славко сказав в інтерв’ю «Белтарадиоокомпании» перед своїм концертом у Мінську.


«Я не думаю, що в Україні існує реальний розкол, розділ інтелігенції. Я б сказав, що сьогодні українська нація як ніколи згуртована у зв’язку з подіями на Сході. Звісно, є якісь бачення різні різних речей… Та чим далі після подій, які почалися в нас у 2014-му році, тим менше цього розколу», — зауважив Вакарчук.

На запитання про те на скільки адекватні чорні списки проти мистецтва, фронтмен «ОЕ» відповів: «Я не можу їх коментувати. Я їх не бачив».



Вакарчук розповів, що думає про «чорні списки»

«Я б сказав наступним чином: якщо людина порушила, в юридичному сенсі цього слова, закон якоїсь країни, то навіщо її не пускати? Нехай вона приїде, і її тоді треба заарештувати за те, що порушила закон», — пояснив Святослав.

«Якщо ж людина такого закону не порушила, але питання морально-етичне, то нехай люди голосують і нехай жодна людина не купить квиток на її концерт. І тоді буде все зрозуміло», — додав він.

Источник:  tabloid.pravda

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий