Американська військова підкорила Мережу своїми апетитними формами

Американська військова підкорила Мережу своїми апетитними формами

За плечима красуні-моделі служба в армії та бойові завдання в Афганістані!


З п’яти років Хоуп мріяла стали моделлю. Після закінчення школи зрозуміла, що хоче допомагати людям та вступила до військово-повітряних сил США. Коли Хоуп виповнилося 19, її відправили в Афганістан, де вона працювала механіком винищувачів.

Screenshot_18



Колишня військова сказала:

24 години, 7 днів на тиждень я ремонтувала винищувачі, не розлучаючись з кулеметом М-16.

Screenshot_7

Згадує своє минуле, як кращий та гірший досвід в її житті. Після того, як шестирічний контракт закінчився, Говард стала працювати персональним фітнес-тренером. Вирішила втілити свою дитячу мрію у життя.

Screenshot_17

Сьогодні Хоуп популярна модель, бодібілдер та тренер. На її акаунт підписані більше 600 тис. користувачів мережі. Створила власний сайт hopeisabelhoward.com, де пропонує скористатися її послугами. Найдешевша коштує 540 грн. До пакету входить раціон для схуднення та підтримання струнких форм. Найдорожча — 17 500 грн. — складається з онлайн тренувань та розробки індивідуального раціону харчування.

Screenshot_6

Користувачі мережі полюбили Говард за відвертість: дівчина не соромиться викладати еротичні фото і показувати свої тренування, завдяки яким має ідеальну фігуру. Цікаво, що бойфренд моделі не проти такої відвертості і навіть сам фотографує Хоуп для фотоблогу.

Screenshot_9

 

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий