“Це не діти. Це шакали”: в Харкові натовп школярів побив чоловіка (відео)

“Це не діти. Це шакали”: в Харкові натовп школярів побив чоловіка (відео)

Харківські школярі вирішили “потренуватися” на беззахисній людині.




У Харкові натовп з п’яти школярів побив дорослого чоловіка. Вони підбігали і по черзі били ногами ні в чому не повинну людину. А чоловік постійно ухилявся, намагаючись уникнути ударів, пише РБК-Україна з посиланням на паблік Харків 1654 в Facebook.


До речі, користувачів мережі більше обурив навіть не факт нападу на жертву, а те, що оператор спокійно знімав відео з вікна, і навіть не викрикнув нічого на кшталт “поліцію викличу”.

“Наймерзенніше, що стоїть купа людей і всім все одно. Нація деградує, байдужість і безкарність ні до чого доброго не приведуть”, – вважає Anna Alexandrovna.



“Знімати розуму вистачило? А ось допомогти чоловікові не вистачило розуму”, – висловилася Яна Стаханова. “Ссання малолітнє! Автор теж красень, замість того щоб крикнути, аби вони припинили – знімає тихцем!”, – пише Антон Литвиченко.

“Пощастило їм, що алкаш нешкідливий попався. Ну нічого, життя навчить, якщо не батьки”, – припустив Max Arhunov. “Так відшмагати, щоб місяць сидіти не могли і на животі спали”, – обурився Петро Колесніченко. “Добре, що виклали в інтернет! Тепер батьки подивляться на своїх діточок!” – написала Olga Alekseeva. Це шакали… Це не діти”, – вважає Ярослав Ніколаєв.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий