Фреймут прокоментувала свою участь у серіалі «Готель Елеон»

Фреймут прокоментувала свою участь у серіалі «Готель Елеон»

Відома українська телеведуча не витримала натиску шанувальників та розставила всі крапки над «і». Ольга Фреймут доволі довго не висказувалася з приводу своїх зйомок у російському серіалі «Готель Елеон».


Першим на захист свого «інспектора» став телеканал «1+1», а більш детально читайте про це у матеріалі Телеканал «1+1» захищає свого «Інспектора».

Нагадаємо, що через цю «витівку» телеведучої, українці розділилися на три «табори»: одні розглядали та захоплювалися ідеальним зовнішнім виглядом зірки після пологів, інші ганьбили її за участь у російському серіалі, а треті не могли змиритися з тим, що у кінокартині Оля «втратила» свій голос.



Сьогодні телезірці, мабуть, трошки «під надоїв» такий ажіотаж і вона висловила свою думку на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм:

Я вдячна інтернет-користувачам за пильність, проте рекомендую, першочергово, звертати увагу на ті випадки, коли російські серіали видають за українські, а не на продукти, створені в ко-продакшені відповідно до всіх вимог українського та європейського ринків. «Готель Елеон» – продукт спільного виробництва студії «Yellow, Black and White» і українського продакшена «sister’s Production», знятий на замовлення “1+1 media. Знімання серіалу відбувалися в Москві та Києві.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий