Ксенія Мішина зізналася, чи разом вони з Еллертом: вважаю, це нормально

Ксенія Мішина зізналася, чи разом вони з Еллертом: вважаю, це нормально

Ксенія Мішина застає губитися шанувальників в здогадах — разом вона з Олександром Еллертом, або пара розбіглася.




Актриса прийшла на пост-шоу проекту «Холостячка-2», яке транслювалося на каналі СТБ відразу після виходу в ефір першого випуску нового сезону найромантичнішого реаліті країни.


У студії актриса розповіла, як складалися її стосунки з обранцем Олександром Еллертом після шоу і як йдуть справи у пари зараз, адже навколо закоханих ходить чимало чуток. Так, влітку Мішина заявила, що розлучилася з автором «Кварталу 95» і назвала таке рішення остаточним.

Так, за словами зірки «Кріпосної», їм з Олександром було складно приховувати свій роман від цікавих. Пара з’їхалася на п’ятий день після закінчення зйомок і багато часу проводила разом.



Ксенія Мішина зізналася, чи разом вони з Еллертом: вважаю, це нормально

Екс-«холостячка» Ксенія і нова героїня реаліті Злата Огневич зустрілися в студії пост-шоу (фото: instagram.com.zlata ognevich)

«Ми почали з Сашею жити разом на п’ятий день після проекту. Були певні труднощі, нікуди не можна було ходити разом … Ми навіть їздили різними ліфтами», — згадала актриса.

Ксенія зізналася, як одного разу з необережності все ж здала себе і коханого. Так, вона записували «сторіс» для Instagram з авто Еллерта, де є впізнавані червоні ремені. Особливо прозорливі шанувальники відразу ж звернули увагу на цю яскраву деталь і розсекретили вибір Мішиної.

Також Ксенія зізналася, як йдуть справи у пари зараз. Виявилося, що закоханих наздогнала криза відносин, але вони працюють над цим.

«Зараз у нас складний період. Я вважаю, це нормально, це відбувається в кожній парі. Криза — це шанс на розвиток. Звичайно, ми спілкуємося, пробуємо відновити наші відносини. Що буде далі — я поки не знаю», – зізналася екс-холостячка.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий