НАБУ розкритикувало Луценка через «некомпетентність»

НАБУ розкритикувало Луценка через «некомпетентність»

Національне антикорупційне бюро України прокоментувало скаргу керівника Генеральної прокуратури Юрія Луценка, який знайшов помилки у врученні підозри представниками НАБУ керівнику ДФС Роману Насірову. Про це повідомляє прес-служба НАБУ на власній сторінці у Фейсбуці, передає replyua.net.




Згідно з повідомленням, термін вручення повідомлення про підозру визначає не слідство, а законодавство України. Також у незалежному слідчому органі наголосили, що в момент вручення підозри Роман Насіров знаходився у задовільному стані та не потребував медичного втручання. «До того ж вручення підозри являється процесуальною дією, а не слідством, тому норма про заборону здійснення у проміжок з 22:00 до 6:00 на неї не поширюється», — наголосили в Антикорупційному бюро.


Крім того у НАБУ наголосили, що їхні представники та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури діяли в рамках Кримінально-процесуального кодексу України та не порушували жодного закону чи норми. «Від так антикорупційне бюро розглядає скаргу про нібито неправильно вручену підозру як спробу ввести в оману громадськість або це свідчить про некомпетентність того, хто робив цю заяву», — додали в НАБУ.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий