Олена Зайцева – родичка Пшонки, – тому скоро знову сяде у свій «Лексус»

Олена Зайцева – родичка Пшонки, – тому скоро знову сяде у свій «Лексус»

Винуватицю масштабної ДТП Олену Зайцеву строго не судитимуть, бо вона – родичка Пшонки. Для неї з’явилася стаття Закону, яка визначає, що дана аварія була випадковістю, в якій водійка не винна.




Цікаво, що 20-річна Олена Зайцева, яка керувала автомобілем «Lexus RX 350», свою провину не визнає. З її слів, вона не була в стані алкогольного сп’яніння і не вживала наркотичні засоби. А ДТП – це просто нещасний випадок.


Наразі очільник Харківського обласного слідчого управління Сергій Чиж відмітив, що «водійка автомобіля  Lexus порушила ПДР, про що свідчать очевидці та відео з місця ДТП». Що ж стосується медекспертизи, то спочатку було повідомлено, що експрес-дослідження виявило у крові Зайцевої наркотичну речовину. А за декілька днів медики спростували свою заяву, мовляв, сталася помилка.

Проте факт смерті 6-ти українців через 20-річну водійку ніколи не стане помилкою, яку можна виправити. Не стане помилкою і той факт, що юна дівчина – кровна родичка харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ “Група – Тайфун”, також голови правління і генерального директора ПРАТ “ВТП “Укренергочормет”. А ще відомо, що ця Оленка – зведена сестра колишнього заступника прокурора Черкащини часів Пшонки, – Дмитра Зайцева, який нині перебуває у розшуку.



Наразі максимальне покарання, що загрожує дівчині – 10 років позбавлення волі. Адвокати «вибивають» дівчині умовний термін, який становите біля 3 років умовно, і штраф. Якщо такі адвокати виграють справу, Зайцева дуже скоро знову сяде за кермо свого «Лексуса».

Свою провину дівчина так і не визнала. Її адвокат підтвердила, що захист вважає, що немає доказів, які б вказували на пряму вину Зайцевої.

Источник: onpress.info

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий