Відтак, свою істеричну відповідь вона опублікувала на сторінці зовнішньополітичного відомства Росії у соцмережі Х (раніше твітер), інформує 24 Канал.


Бурхлива реакція Захарової на футболку Зеленського

У середу, 23 жовтня, Володимир Зеленський записав традиційне щоденне звернення до українців.

Під час звернення до народу український лідер розповів про нараду з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, про ситуацію на фронті, Курську операцію та про потреби Сил оборони. Проте особлива увага громадськості була прикута до одягу, в якому з’явився глава держави.



На чорній футболці був біло-червоний напис «Make Russia small again», що перекладається як: «Зробимо Росію знову маленькою».

Представниця МЗС Росії Марія Захарова відреагувала на футболку, у якій записав відео Володимир Зеленський.

Маленькою, як що? СРСР? Російська імперія? О, я зрозумів! Як Київська Русь. Для цього нам потрібен Київ. Ти сам це сказав, чор**в при***ок,
– написала Марія Захарова.

До слова, лімітовану серію таких футболок Make Russia Small Again створив Міжнародний центр української перемоги, співзасновницею якого є колишня народна депутатка Ганна Гопко. Зауважимо, що на задьному боці футболки порівнюються розміри нинішньої території Росії з минулими.

«Футболки Make Russia Small Again від Ганна Гопко – це не тільки про історію, а швидше про мету, якої має досягти світ», – написала в телеграм-каналі Дарія Зарівна, радниця з питань комунікацій Керівника Офісу Президента України.


Зеленський отримав футболку Make Russia Small Again / Фото Дарії Зарівни


Футболка Make Russia Small Again / Фото Дарії Зарівни