Путін змінив зовнішню політику Росії. США тепер не буде домінувати

Путін змінив зовнішню політику Росії. США тепер не буде домінувати

Президент Російської Федерації Владимир Путин прийняв нову концепцію ведення зовнішньополітичних відносин Росії. Про це можна дізнатися з відповідного документу, який було оприлюднено на сайті правової інформації РФ, передає replyua.net.




Даний документ складається з 38-ми сторінок. Відповідно до нововиданого розпорядження президента Російської Федерації, попередня концепція зовнішньої політики від 12-го лютого 2013 року втратила свою чинність. У змісті документу однією з головних позицій є те, що Росія розглядає формування ПРО США як загрозу територіальній цілісності та незалежності РФ та залишає за собою повне право для того, щоб вжити відповідні заходи.


«Російська Федерація не змінна у своїй позиції – ми виступаємо за конструктивну співпрацю з Сполученими Штатами Америки для контролю над озброєнням, враховуючи при цьому обов’язків безперервний зв’язок між наступальними та оборонними заходами, запровадження процесу ядерного роззброєння багатостороннього напрямку», — зазначається у документі. А у розділі «Сучасний світ і зовнішня політика Росії» йдеться про те, що від тепер будуть скорочуватися можливості історичного Заходу тримати перевагу в світовій економіці та політиці.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий