У Вінниці в ТЦ МИР жінка щойно пограбувала обмінник! (відео)

У Вінниці в ТЦ МИР жінка щойно пограбувала обмінник! (відео)

Жінка серед білого дня на 3300$ в “Мирі” “розвела” обмінник!!!




В ТЦ МИР у Вінниці щойно пограбували пукт обміну валют! Суму, яку злочинці забрали із каси невідома! За звичай в обміннику тримають від 2 до 10 тисяч в доларовому еквіваленті!


– Обмінний пункт пограбувала жінка, точніше “розвела” касирку на 3300 доларів за явно накатаною схемою, – розповів начальник міської поліції Вінниці.

Сергій Синявський – Бо вона підійшла до касирки, викликала в неї психологічну довіру, домовилась про обмін 3300 доларів по дуже вигідному курсу і попросила здійснити обмін за межами пункту обміну валют. Коли касирка всупереч інструкціям вийшла із-за броньованого скла та дверей на замку та винесла 3300 доларів, то жінка взяла гроші та вказала на чоловіка із пакетом… Мовляв, у нього в пакеті гривні на суму 3300 доларів. Поки касирка пробувала отримати гривні від невідомого чоловіка, грабіжниця із валютою вийшла в двері ТЦ “Мир” і зникла… А чоловік із пакетом виявився абсолютно сторонньою особою – пенсіонером, що прийшов у “Мир” купити хліб… На місці працюють слідчі!



До речі, цей обмін валют відкрився зовсім нещодавно і згідно документів належить “Стандарт Фінанс Груп”… Буквально через 5 хвилин після пограбування на місце прибуло аж 5 нарядів патрульних та поліції… Але по гарячих слідах нікого не затримали. Тому було задіяно план “Перехоплення”…

Цікаво, що сусідні торгівці городиною нічого не бачили, не чули і навіть не знають, чого раптом наїхало стільки поліції та ходять явно знервовані хлопці спортивної статури…

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий