Вчені розробили перший в світі розумний презерватив

Вчені розробили перший в світі розумний презерватив

Вчені розробили перший в світі розумний презерватив, який здатний оцінювати сексуальні здібності людини. Серед характеристик, підвладних контролю даного контрацептиву – швидкість фрикций і їх тривалість, час статевого акту і навіть окружність статевого члена.




Також девайс може записувати кількість спалених калорій, фіксує різні пози і має здатність діагностувати хламідіоз і сифіліс. Вся ця інформація зберігається в повній анонімності, але користувач має можливість поділитися нею з друзями або розповісти всьому світу, пише «Медікфорум».


Подібно іншим приладам, які оцінюють роботу серця, розумний презерватив використовує наночіпи і технологію Bluetooth, за допомогою якої він з’єднується з додатком на смартфоні.

Попередня вартість пристрою становить приблизно $ 100. Купуючи вироби, покупець отримує кільце, що має гарантію роботи протягом одного року. Це кільце одягається на підставу будь-якого презерватива, воно може змінюватися в залежності від його розміру. Кільце призначене для багаторазового використання на відміну від традиційних презервативів, у нього є вбудований порт micro usb. Тому його можна перезаряджати, і для кожної зарядки потрібно від 6 до 8 годин. Розробкою унікального презерватива займаються британські умільці.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий