Хто переможе на Євробаченні 2018?

Хто переможе на Євробаченні 2018?

Головною фавориткою «Євробачення 2018» є співачка з Кіпру Елені Фурейра з композицією «Fuego». Це випливає з котирувань британської букмекерської контори William Hill.




На перемогу кіпріотки приймають ставки з коефіцієнтом 2,25. На другому місці за цим показником — ізраїльтянка Нетта Барзілай з піснею «Tоу» (коефіцієнт — 3,75). На третьому — ірландець Райан О’Шонессі з треком «Together» (коефіцієнт — 8).


На четвертому, п’ятому і шостому місцях розташувалися, відповідно, французький дует Madame Monsieur з піснею «Mercy», німець Міхаель Шульте («You Let Me Walk Alone») і італійський дует Ерман Мета і Фабріціо Моро («Non Mi Avete Fatto Niente»).

На восьме місце мають рівні шанси литовка Єва Засімаускайте («When We’re Old») і швед Бенджамін Інгроссо («Dance You Off»). Також на потрапляння в десятку претендує норвежець Олександр Рибак («That’s How You Write А Song»).



На українця Melovin з піснею «Under The Ladder» приймають ставки c коефіцієнтом 101, що дозволяє розраховувати лише на 18-е місце.

Нагадаємо, 12 травня в фіналі «Євробачення 2018» в Лісабоні виступлять учасники з 26 країн: по 10 — з першого і другого півфіналів, а також представники «великої п’ятірки» (Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Великобританії) і країни — господині конкурсу (Португалії ).

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий