За добу на Донбасі загинули четверо українських військових

За добу на Донбасі загинули четверо українських військових

Протягом минулої доби, 6 червня, та з початку поточної доби на Донбасі загинули четверо українських  військовослужбовців. Про це повідомляється у Facebook Операції об’єднаних сил, пише РБК-Україна




Зазначається, що вчора бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню. Обстріли велися в районі Опитного, Павропіля, Водяного, Чермалика, Мар’їнки та Майорська.


«Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули, двоє українських захисників отримали поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки 6 червня одного окупанта було знищено», — йдеться в повідомленні.

Крім того, від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил сім разів. Обстріли велися в районі Павропіля, Гнутового, Новолуганського, Травневого та Зайцевого.



«Внаслідок обстрілів загинули два військовослужбовця Об’єднаних сил, четверо отримали поранення, ще четверо травмовані», — повідомили в прес-центрі штабу ООС.

За добу на Донбасі загинули четверо українських військових

Раніше повідомлялося, що вночі 7 червня бойовики атакували підрозділи ООС у районі Новолуганського, унаслідок чого загинули двоє військовослужбовців та ще семеро отримали поранення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий