«Лихо прокинулося»: Відомий правозахисник спрогнозував розвал Євросоюзу

«Лихо прокинулося»: Відомий правозахисник спрогнозував розвал Євросоюзу
Голландський радянознавець, правозахисник, генеральний секретар міжнародної організації Глобальна ініціатива у психіатрії, викладач університетів Грузії, Литви й України Роберт ван Ворен пояснив, яким, скоріше за все, буде світ 2019 року.
Ван Ворен спрогнозував, що тоді все ще правитиме Владімір Путін, у той час як Європейський Союз розвалюється, а Дональд Трамп уже три роки як президент США. За його словами, тоді катастрофа ще не відбудеться, але багато хто буде жити в страху.
«Найвпливовішим політичним лідером в Європі замість Ангели Меркель стане Марін Ле Пен. Її підтримують аналогічно мислячі політики на кшталт Найджела Фараджа в Великобританії, Герта Вілдерса в Нідерландах і Віктора Орбана в Угорщині. ЄС розвалюється зсередини, країни не можуть знайти спільну мову, щоб боротися зі зростаючою фашизацією Європи», – наголосив у статті для НВ правозахисник.
На його думку, хоч нині така картина виглядає нереалістично, однак тенденції до цього чітко простежуються.
«Поки Путін перемагає. Він перемагає, оскільки прагматичний, нещадний і володіє мисленням гангстера. Його опоненти схильні до сумнівів і бояться, що їх обізвуть панікерами. Вони применшують загрозу, вважаючи за краще висловлювати «глибоку заклопотаність» (хіба не це ми чули під час Майдану?), І таким чином сподіваються не розбудити лихо. Але лихо вже прокинулося. Потрібно бути сліпим, щоб не бачити, що лихо вийшло з-під контролю», – зауважив експерт.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий