Журналісти з’ясували, навіщо насправді Савченко їздила на зустріч із бойовиками

Журналісти з’ясували, навіщо насправді Савченко їздила на зустріч із бойовиками
Журналісти ЛІГА.net з’ясували, навіщо насправді народний депутат України, екс-бранка Кремля Надія Савченко таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР».
У коментарі виданню особи, які займаються обміном полонених, розповіли, що хтось навмисне накручує родичів полонених, начебто влада нічого не робить для їхнього звільнення.
Багато хто вважає, що не останню роль в цьому відіграє Савченко. Відразу два співрозмовника стверджують, що нардеп часто бачиться з родичами заручників і переконує їх, що влада нічого не робить.
Як зауважив один із членів української делегації на переговорах, Савченко та родичі полонених потрібні для того, щоб змусити Україну піти на прямі переговори з терористами.
«Я бачу ситуацію так: нас підштовхують до прямих переговорів, це робить Росія. А світ втомився і хоче на нас все це звалити. І ось вони розробили новий ФСБшний сценарій з Савченко і матерями полонених», – стверджує представник мінської групи.
За словами джерела видання, зустріч Савченко з ватажками терористів у присутності представників ФСБ була присвячена саме цьому. Таким чином хочуть втягнути родичів заручників в процес, аби посилити тиск на Україну та змусити офіційну владу вести прямі переговори, які очолить сама Савченко. Одночасно це робиться для того, щоб дискредитувати владу і саму ідею мінських переговорів, які для Москви давно перестали представляти цінність.
Крім того, ходять чутки про те, що уже найближчими днями Савченко має намір оголосити якусь важливу інформацію.
Нагадаємо, 11 грудня керівник новинного блоку видання Ліга.нет Петро Шуклінов повідомив, що Надія Савченко днями провела кількагодинну зустріч у Мінську з ватажками так званих ДНР і ЛНР.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий