«Суспільство заткнеться» – сестра Савченко різко відповіла на критику Надії

«Суспільство заткнеться» – сестра Савченко різко відповіла на критику Надії

Сестра Надії Савченко Віра різко прокоментував чутки про переговори льотчиці з ватажками так званих ДНР і ЛНР.




Віра Савченко заявила, що офіційна заява Надії буде у другій половині дня. При цьому додала, що всі дії Савченко продиктовані єдиною метою: звільнити українських полонених.
Крім того, вона відреагувала на негативну реакцію суспільства на такі переговори.
«Реакцію суспільства робите ви, журналісти. Ви зробили з Наді перевертня. Але як тільки Надя вийшла з полону, її завданням було витягнути з полону всіх інших. Вона говорила про те, що треба домагатися, щоб наші хлопці були на волі», – підкреслила у коментарі Обозревателю Віра Савченко, додавши, що всі дії Надії узгоджені з «українськими службами», у тому числі зі Службою безпеки України.
«Думаю, суспільство заткнеться. У кожного своя робота», – наголосила сестра Савченко.
Нагадаємо, раніше ЗМІ заявили, що народний депутат України, екс-бранка Кремля Надія Савченко нещодавно здійснила кількагодинну зустріч у Мінську з ватажками так званих ДНР і ЛНР.
Як зауважив один із членів української делегації на переговорах у Мінську, Савченко і родичі полонених потрібні для того, щоб змусити Україну піти на прямі переговори з терористами.
«Я бачу ситуацію так: нас підштовхують до прямих переговорів, це робить Росія. А світ втомився і хоче на нас все це звалити. І ось вони розробили новий ФСБшний сценарій з Савченко і матерями полонених», – стверджує представник мінської групи.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий