Зайцева на островах відпочиває, а в камеру прилітає тільки для фото: українці шоковані новою заявою адвоката

Зайцева на островах відпочиває, а в камеру прилітає тільки для фото: українці шоковані новою заявою адвоката

Справу Олени Зайцевої, яку звинувачують у смертельній ДТП, що сталася на вулиці Сумській у Харкові, навмисно затягують, щоб випустити жінку на волю




В цьому переконані українці після того, як у справі пропав ключовий свідок.


В соціальних мережах піднялася хвиля обурення з цього приводу.

«Будь хто інший простий нелюд без грошей хто б був на місці Зайцевої давно би вже відбував покарання і так цю справу не затягували б. А ця мала вбивця зараз десь на островах відпочиває, а в камеру прилітає тільки для фото, щоб люди впевнились, що вона відбуває покарання», «Якщо гроші є то відмазатись завжди можна, а совісті не відмиєш грошима», «Я навіть нездивований. До того все йшло», «Гроші допомагають», – пишуть і мережі.



При цьому заходить мова про самосуд: «Задовбало наше судоблуддя. Суд Лінча самий чесний і справедливий», «Тут без терапії полковника Лінча не обійдеться».

Разом з тим інші переконані, що відплата все ж наздожене Зайцеву.

«Нічого суд божий буде віділлються ій людські сльози як не їй, то її дітям отоді вона згадає прокляття людські», – пишуть у мережі.

Нагадаємо, адвокат потерпілих Лариса Матвєєва стверджує, що з поля зору правоохоронців зникла колишній лікар-нарколог Олена Федірко, її не можуть доставити на засідання суду. Саме Федірко свого часу проводила перше обстеження Зайцевої після аварії.

«Вона зафіксувала факт наркотичного сп’яніння Зайцевої – нечітку мова, нестійку позу Ромберга. І описала це. Також вона наполягла на аналізі крові і сечі обвинуваченої. Зрештою, в аналізах підтвердилося наявність психотропних і наркотичних речовин. Але Федірко з незрозумілих причин звільнилася з роботи і знайти її в Харкові ніхто не може. Навіть правоохоронці, які повинні її доставити в суд, не можуть її знайти. Ось таке ось дивний збіг обставин », – повідомила Матвєєва.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий